Καλάθι (0 είδη) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

Κατασκευή "Box robot" Zoom

Κατασκευή "Box robot"

Έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν; Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας. Για να το γνωρίσουμε καλύτερα, εμείς αλλά και όσοι ενδιαφερθούν να το αποκτήσουν.

Κωδικός Προϊόντος: 4M0198 4M 0198

Κατασκευάστε ένα οικολογικό ρομπότ ανακυκλώνοντας τη συσκευασία που περιέχει τα υλικά του. (Περισσότερα στην "περιγραφή προϊόντος").
Δείτε επίσης το "Box robot" και στο blog του Carousel!

10,00 € 9,50 €
Κατασκευαστής:4M
Δείτε όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή
Περιγραφη Προϊοντος

  Λεπτομέρειες

  Δημιουργείστε ένα οικολογικό ρομπότ χρησιμοποιώντας τη συσκευασία που περιέχει τα εξαρτήματά του. Συναρμολογείστε τα εξαρτήματα γύρω από το κουτί, ζωγραφίστε τα χαρακτηριστικά του με τον μαρκαδόρο και μετακινήστε τον διακόπτη στο "on" για να ξεκινήσει τις επιστημονικές του βόλτες. Κέρδος για τα παιδιά δεν είναι μόνο η όξυνση της επιδεξιότητας κατά την συναρμολόγηση του "Box robot" ούτε επίσης μόνο το όμορφο αποτέλεσμα που προκύπτει αλλά και το παιχνίδι τους στη συνέχεια. Είναι το ότι χρησιμοποιώντας την χάρτινη συσκευασία για την κατασκευή, βλέπουν στην πράξη, τον τρόπο που ανακυκλώνεται ένα υλικό. Το ότι δηλαδή από μόνα τους ανακαλύπτουν το πνεύμα της ανακύκλωσης. Στη συσκευασία περιέχονται οδηγίες και στα Ελληνικά.

  ΗΛΙΚΙΑ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Κωδικός Προϊόντος 4M0198 4M 0198
  Εταιρία 4M
  Φύλο Αγόρι
  Ηλικία Από: 7 ετών
  Ύψος(εκατοστά) (συσκευασίας) 13
  Μήκος(εκατοστά) (συσκευασίας) 9,5
  Πλάτος(εκατοστά) (συσκευασίας) 9,5
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

  Αξιολογείτε το: Κατασκευή "Box robot"

Post your comment

Carousel.gr