Καλάθι (0 είδη) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

Για τις παραγγελίες

Τα προνόμια των ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών αγορών μέσω του Carousel.gr.

 

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Carousel.gr εξασφαλίζετε:

- Τις προνομιακές του τιμές. Στα περισσότερα προϊόντα υπάρχει σημαντική έκπτωση την οποία μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα από την αρχική τιμή (προ έκπτωσης) και την τελική τιμή (μετά την έκπτωση) που αναγράφεται στο καθένα.

- Επιλογή μεταξύ της τεράστιας γκάμας των προϊόντων. Στο Carousel.gr θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις σημαντικές εταιρίες του χώρου όπως επίσης και πολλά πρωτότυπα προϊόντα εταιριών που επιλέγουμε έπειτα από σημαντική έρευνα.

- Η περιήγηση μεταξύ των χιλιάδων προϊόντων του Carousel.gr μπορεί να γίνει με τους ρυθμούς και την άνεση του χρόνου που επιθυμείτε.

- Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και ώρα του εικοσιτετραώρου σας βολεύει.

- Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος αποφεύγοντας επίπονες και χρονοβόρες μετακινήσεις: Παραλάβετε τα προϊόντα σας στον χώρο που επιθυμείτε, τις ώρες που επιθυμείτε, γλυτώνοντας κόπο, έξοδα και πολύτιμο χρόνο.

- Τις λεπτομέρειες για κάθε προϊόν από την αναλυτική τους περιγραφή.

 

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά καλέστε μας στο 26810-24552 ή στο 6974482034.

 

Εάν τα προϊόντα που επιθυμείτε προορίζονται για δώρο μπορείτε να το δηλώσετε κατά την αγορά σας. Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν σε εσάς περιτυλιγμένα με τη συσκευασία μας, έτοιμα για δώρο. Εάν επιθυμείτε να συνοδεύονται από κάποια ευχή θα τη συμπεριλάβουμε σε καρτούλα μας. Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να δηλώστε ενδιαφέρον για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα (τα προϊόντα που αναγράφουν "δηλώστε ενδιαφέρον εδώ"). Κατά την παραλαβή τους θα είσαστε από τους πρώτους που θα ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητά τους. Και βέβαια η δήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική.

 

Παραλαβή από το κατάστημα:

Εάν ο τόπος διαμονής σας βρίσκεται κοντά στο φυσικό μας κατάστημα στην Άρτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική αγορά εξασφαλίζοντας όλα τα προνόμια που παρέχει η ηλεκτρονική αγορά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από αυτό. Στην περίπτωση αυτή γλιτώνετε τα έξοδα μεταφοράς (3,00€) και τα έξοδα της αντικαταβολής (2,50€). Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα κατά τη παραλαβή των προϊόντων.

- Οι παραλαβές των προϊόντων πραγματοποιούνται σε ώρες καταστημάτων.

- Κατά την παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώστε για την ημερομηνία που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παραλαβή των προϊόντων σας από το κατάστημα.

 

Το Carousel θα το βρείτε στο κέντρο της Άρτας, στην οδό Σκουφά 98 (κεντρικός πεζόδρομος) τηλ. 2681024552

 

Για να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Carousel.gr δεν είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί εγγραφή. Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας ακόμη και ως απλός επισκέπτης.

 

Εάν επιλέξετε εγγραφή (δημιουργία λογαριασμού) στο www.carousel.gr μπορείτε:

- Να ολοκληρώνετε τις αγορές σας γρηγορότερα και ασφαλέστερα.

- Να αποφεύγετε την πληκτρολόγιση των στοιχείων σας.

- Να παρακολουθείτε την πορεία εκτέλεσης των αγορών σας.

- Να βλέπετε μέσα από την προσωπική σας καρτέλα αναλυτικά τα στοιχεία όλων των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει.

- Να εκτυπώνετε ή να αποθηκεύετε στον υπολογιστή τα στοιχεία των παργγελιών σας.

- Να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

- Να αλλάζετε τους κωδικούς πρόσβασης.

- Να εισάγετε νέες διευθύνσεις αποστολής (για αποστολή προϊόντων σε συγγενείς και φίλους!).

- Να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία για προσφορές, δραστηριότητες, εκδηλώσεις ή οτιδήποτε άλλο πρόκειται να συμβεί στο Carousel.

 

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Η εκτέλεση της παραγγελίας ξεκινάει από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την εξόφλησή της. Αυτό ισχύει για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και τη χρήση της υπηρεσίας "Paypal". Στην περίπτωση της αντικαταβολής πιθανόν να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

 

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, στην αρχική τους συσκευασία, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν θα γίνονται δεκτές αλλαγές σε περιπτώσεις: Που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί. Που η συσκευασία του έχει αφαιρεθεί.  Που διαπιστωθεί παραποίηση ή φθορά από πρόθεση με σκοπό την επιστροφή του.

Για την κάθε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει πρωτίστως να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 26810-24552, 6974482034 ή μέσω email στο info@carousel.gr.

Σας γνωστοποιούμε πως όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στο Carousel άψογα συσκευασμένα από τους προμηθευτές μας. Κατά την παραλαβή τους γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για πιθανότητες ελαττωμάτων. Συνεπώς προϊόντα που αποστέλλονται προς τους πελάτες μας έχουν ήδη ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί η αρτιότητά τους.

Στις περιπτώσεις αποστολής λανθασμένου κωδικού από το Carousel.gr  προς τον πελάτη ή αστοχίας υλικού κατά την κατασκευή κάποιου προϊόντος, οφείλουμε να δεχθούμε επιστροφή τού προϊόντος ή και την αντικατάστασή του. Η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ή τα προϊόντα ή θα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης ολόκληρο το ποσό της αγοράς μαζί με τα σχετικά έξοδα αποστολής εφόσον είχαν υπάρξει. Κατά την επιστροφή του προϊόντος προς το Carousel αλλά και  στην περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος με νέο προϊόν από το Carousel προς τον πελάτη, τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται αποκλειστικά το Carousel. Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων αυτή θα πραγματοποιηθεί εφόσον παραλάβουμε το ή τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφών που έχουν προαναφερθεί.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν δηλαδή ο πελάτης από δική του υπαιτιότητα είναι δυσαρεστημένος από το προϊόν π.χ. κατά την ηλεκτρονική του αγορά δεν πρόσεξε κάποιο χαρακτηριστικό του προϊόντος όπως για παράδειγμα τις διαστάσεις του, υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο προϊόν ή προϊόντα των οποίων το κόστος δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από το κόστος του προϊόντος που επιθυμεί ο πελάτης να επιστρέψει. Με την προϋπόθεση πάντα ότι το προϊόν που θα επιστραφεί να πληροί τις αρχικές προϋποθέσεις επιστροφής που έχουν προαναφερθεί. Σε αυτή τη περίπτωση όπου από υπαιτιότητα του πελάτη συμφωνηθεί επιστροφή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων: Τα έξοδα μεταφορικών ή και αντικαταβολής που μπορεί να υπήρξαν κατά την αποστολή του προϊόντος δεν υπολογίζονται στο ποσό αντικατάστασης. Τα νέα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη προς το Carousel επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς του αντικατεστημένου προϊόντος από το Carousel προς τον πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι παραπάνω χρεώσεις σχετίζονται με τη τρέχουσα πολιτική χρεώσεων και αποστολών του Carousel.gr.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που περιγράφονται στη σελίδα "επικοινωνία". Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Προσωπικά δεδομένα:

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ:

Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του Carousel.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είσαστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Αγλαΐα Σταυρούλα – Μανώλης Κουτσάκας

Post your comment

Carousel.gr