Καλάθι (0 είδη) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

Τρόποι πληρωμής

Για τις πληρωμές των παραγγελιών υπάρχουν οι δυνατότητες:

α) Κατάθεση ή μεταφορά του χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

β) Αντικαταβολή (πληρωμή του ποσού) κατά την παράδοση των προϊόντων.

γ) Χρήση της υπηρεσίας Paypal

δ) Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας.

 

Για "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό"

Το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα ή να γίνει μεταφορά του μέσω web banking σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω.

Η επιβεβαίωση της κατάθεσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) Θα ελέγξουμε τη κατάθεσή σας μέσω web banking αφού μας ενημερώσετε για τη πραγματοποίησή της.
β) Με ηλεκτρονική αποστολή (e-mail) της τραπεζικής εντολής πληρωμής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@carousel.gr

Στη συνέχεια αποστέλλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:

Eurobank:

00260414760200332785

IBAN: GR1302604140000760200332785

Όνομα δικαιούχου: Σταυρούλα Αγλαΐα

 

Πειραιώς:

6211010245187

IBAN: GR6501712110006211010245187

Όνομα δικαιούχου: Κουτσάκας Εμμανουήλ

 

Εθνική:

430/631749-99

IBAN: GR8401104300000043063174999

Όνομα δικαιούχου: Σταυρούλα Αγλαΐα

 

Αντικαταβολή

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ και επιβαρύνει το παραλήπτη. Ανεξαρτήτου ποσού αγοράς. Η χρέωση των 2,50€ πραγματοποιείται έπειτα από την επιλογή πληρωμής με τη μέθοδο Αντικαταβολής, στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, και προστίθεται στο τελικό ποσό του κόστους της.

 

Για "Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα."

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας. Στην περίπτωση αυτή θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας από όπου θα πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας. Για την συναλλαγή σας με πιστωτική η χρεωστική κάρτα δεν επιβαρύνεστε με περεταίρω έξοδα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την EUROBANK, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Eurobank e-Commerce της EUROBANK.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobank  e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

 

Υπηρεσία Paypal:

Το Carousel.gr προστατεύοντας τις συναλλαγές και τα δεδομένα που αυτές απαιτούν (όπως αριθμοί και ονόματα πιστωτικών καρτών), συνεργάζεται με την ασφαλέστερη και γνωστότερη ηλεκτρονική τράπεζα-διαμεσολαβητή ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως, Paypal, όσον αφορά τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η συγκεκριμένη επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας δίνει επίσης την δυνατότητα στον χρήστη να μεταφέρει τα χρήματα και από τον προσωπικό του λογαριασμό Paypal (εφόσον αυτός έχει δημιουργηθεί) προσφέροντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες του carousel.gr. Το PAYPAL σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Ακολουθήστε τα βήματα της υπηρεσίας του paypal στο οποίο θα οδηγηθείτε αυτόματα.

 

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Η εκτέλεση της παραγγελίας ξεκινάει από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την εξόφλησή της. Αυτό ισχύει για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και τη χρήση της υπηρεσίας "Paypal". Στην περίπτωση της αντικαταβολής πιθανόν να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26810-24552, στο 6974482034 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@carousel.gr.

Για άμεσο μήνυμα επισκεφτείτε την ενότητα "Επικοινωνία".

Post your comment

Carousel.gr