Καλάθι (0 Προϊόν) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

 

  

Από τη πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο Carousel αυτό το παράξενα ωραίο κορίτσι της σειράς Gorjuss αγαπήθηκε φανατικά από όλους μας. Η ανεξήγητη γοητεία του μας μάγευε και μας προέτρεπε να θέλουμε τη συντροφιά του στις βόλτες μας, στα ταξίδια, στο διάβασμα, την ώρα του καφέ, σχεδόν παντού. Μας κοίταζε άλλοτε θλιμμένα, άλλοτε χαρούμενα μα... στην πραγματικότητα  ήταν το δικό μας συναίσθημα που καθρεφτίζονταν στο πρόσωπό της.

Πέρασε περισσότερος από ένας χρόνος από τη παρουσίας της στο Carousel.  Γι' αυτό θελήσαμε να χαρίσουμε δύο ένα από τα υπέροχα προϊόντα της.

Έτσι λοιπόν για ηλεκτρονικές αγορές της συλλογής Gorjuss αξίας άνω των 20,00 € χαρίζουμε ένα από τα όμορφα μηχανικά μολύβια της ενώ για αγορές αξίας άνω των 50,00 € χαρίζουμε ένα από τα υπέροχα στυλό της*.

Τα δώρα Το δώρο αφορούν αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.carousel.gr και αποστέλλονται μαζί με τα προϊόντα της αγοράς σας.

Για να μεταφερθείτε στα προϊόντα της συλλογής Gorjuss κάντε κλικ εδώ


* Προσοχή! Ή προσφορά ισχύει πλέον για τις αγορές άνω των 50,00€ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συσκευασία σας συμπεριλαμβάνουμε και το στυλό της σειράς. Μέχρι εξαντλήσεως και των τελευταίων αποθεμάτων.