Καλάθι (0 είδη) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

Τελεία ή κύκλος ο Zoom

Τελεία ή κύκλος ο

Έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν; Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας. Για να το γνωρίσουμε καλύτερα, εμείς αλλά και όσοι ενδιαφερθούν να το αποκτήσουν.

Κωδικός Προϊόντος: TATIRI 01190
Ξύλινα γράμματα του ελληνικού και του λατινικού αλφάβητου που μπορούν να κολληθούν στις επιφάνειες που επιθυμείτε είτε με αυτοκόλλητα διπλής όψεως είτε με μαγνητικά αυτοκόλλητα για τις μεταλλικές επιφάνειες.
2,00 €
Κατασκευαστής:TATIRI
Δείτε όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή
Περιγραφη Προϊοντος

    Λεπτομέρειες

    Χαρούμενα και πολύχρωμα ζωάκια μεταμορφώνονται σε ξύλινα γράμματα για μία ξεχωριστή νότα διακόσμησης στο δωμάτιο του παιδιού! Κολλήστε τα στην πόρτα του παιδικού δωματίου ή στον τοίχο επάνω από το κρεβατάκια των παιδιών, βάλτε τα σε φελλοπίνακα για ένα ξεχωριστό μήνυμα, μάθετε την αλφάβητο….παίξτε με αυτά! Μία πρωτότυπη πρόταση της εταιρείας Tatiri. Ξύλινα γράμματα του ελληνικού και του λατινικού αλφάβητου που μπορούν να κολληθούν στις επιφάνειες που επιθυμείτε είτε με αυτοκόλλητα διπλής όψεως είτε με μαγνητικά αυτοκόλλητα για τις μεταλλικές επιφάνειες. Διατίθεται σε 4 χρώματα. Με αυτή την τελεία ή τον κύκλο, ανάλογα πως θα το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να συμπληρώσετε τα ονόματά σας.

    ΗΛΙΚΙΑ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

    Κωδικός Προϊόντος TATIRI 01190
    Εταιρία TATIRI
    Φύλο Αγόρι, Και τα δύο, Κορίτσι
    Ηλικία Από: 0 μηνών
    Ύψος(εκατοστά) Όχι
    Μήκος(εκατοστά) Όχι
    Πλάτος(εκατοστά) Όχι
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Αξιολογείτε το: Τελεία ή κύκλος ο

Post your comment

Carousel.gr