Καλάθι (0 Προϊόν) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

section

Μέχρι και τη Δευτέρα 14/12 το Carousel.gr χαμηλώνει το κόστος 5%, 10% έως και 23% σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων του! 

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ για λίγες ημέρες χαμηλώνουμε τις τιμές έως και 23% σε πλήθος προϊόντων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ! Πραγματοποιήστε έγκαιρα τις αγορές σας για τα Χριστούγεννα -και όχι μόνο- γλυτώνοντας ένα σημαντικό ποσό εξόδων εξασφαλίζοντας επίσης και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείτε!

 

Επιλέξτε τα δώρα που σας ταιριάζουν μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων της αγοράς και τις κορυφαίες εταιρίες στο είδος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας επιθυμείτε! Εφόσον μας το ζητήσετε τα προϊόντα μας θα φτάσουν στον προορισμό τους περιτυλιγμένα σε μορφή δώρου χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Δυνατότητα πληρωμών και με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα (η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας). 

 

Τα δώρα σας αποστέλλονται με courier και η παράδοση τους πραγματοποιείται την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

 

Στα προϊόντα με την προσφορά χαμηλού κόστους αναγράφεται η αρχική τιμή του προϊόντος (διαγραμμένη) και η τελική του τιμή με την έκπτωση.

 

Η προσφορά χαμηλού κόστους ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι για αγορές από το κατάστημα. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων σας ηλεκτρονικά από το www.carousel.gr και η παραλαβή από το κατάστημα. Σε αυτή τη περίπτωση ισχύει η προσφορά χαμηλού κόστους (στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας επιλέξτε "παραλαβή από το κατάστημα").

 

Η προσφορά χαμηλού κόστους δεν ισχύει για κρατήσεις προϊόντων.

 

Οι παραγγελίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν επίσης και τηλεφωνικά στο 26810-24552 ή 6974482034. Και σε αυτή τη περίπτωση ισχύει η προσφορά χαμηλού κόστους.

 

Για άλλες πληροφορίες σχετικά με τις αγορές, τις αποστολές, τις χρεώσεις κ.λ.π. δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης.

 

Η προσφορά χαμηλού κόστους θα ισχύει για λίγες μόνον ημέρες.

 

Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του Carousel.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είσαστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.