Τρόποι αποστολής & παραλαβής για την Ελλάδα

 

Γενικά
α) Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας, σχολική περίοδο, Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ, / κακές καιρικές συνθήκες κυρίως για αποστολές σε νησιά όπου μπορεί να προκύψει απαγορευτικό απόπλου, / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρίας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Η αποστολή πραγματοποιείται:
- Αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier).
- Σε ειδικές περιπτώσεις κι οπωσδήποτε έπειτα από συνεννόηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλη συμβατική εταιρία μεταφοράς.

Διευκρίνιση
Σε περίπτωση που, εκ παραδρομής, το προϊόν έχει εξαντληθεί από την αποθήκη μας (σπάνια περίπτωση) και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από την εκάστοτε επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία - εισαγωγέα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε άλλα, παραπλήσια προϊόντα. Σε αυτή τη περίπτωση έχετε την επιλογή είτε να αναμείνετε το αρχικό προϊόν της παραγγελίας σας, είτε να επιλέξετε παραπλήσιο προϊόν όπου θα σας βοηθήσουμε προτείνοντάς σας μία σειρά παραπλήσιων προϊόντων ή ακόμη και να ακυρώσετε τη παραγγελία σας. Στην περίπτωση που έχει γίνει προπληρωμή της παραγγελίας σας και δεν σας ικανοποιεί κάποιο παραπλήσιο προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε την την επιστροφή των χρημάτων σας τα οποία θα σας επιστραφούν άμεσα.

Για τις παραλαβές από το κατάστημα Carousel
Εσείς που έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα της Άρτας (Σκουφά 98, στον κεντρικό πεζόδρομο), πραγματοποιήστε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε και στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας επιλέξτε "παραλαβή από το κατάστημα".
- Οι παραλαβές των προϊόντων από το κατάστημα πραγματοποιούνται σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
- Στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής
- Ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Γι' αυτό παρακαλούμε φροντίστε να πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας υπολογίζοντας το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τη παραλαβή της. Για την περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας νωρίτερα από 3/4 εργάσιμες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Έξοδα αποστολής
α) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 39,00 € τα επιβαρύνεται το Carousel.
β) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 39,00 € είναι 3,00€ και το επιβαρύνεται ο παραλήπτης.

Αντικαταβολή
Και τώρα, κάτι νέο ξεκινάει στο Carousel.gr που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο κέρδος στις αγορές σας! Χαρίζουμε σε όλους τους πελάτες μας τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή! Για όλες τις παραγγελίες! Μπορείτε δηλαδή να πληρώσετε κατά τη παραλαβή των προϊόντων σας χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση που θα επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό", θα πρέπει να κάνετε μεταφορά του ποσού μέσω web banking ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό (οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών βρίσκονται στην ενότητα "Πληρωμές").

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξετε "αντικαταβολή", θυμηθείτε ότι η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον παραλήπτη. Γι’ αυτό, όταν τα προϊόντα προορίζονται για δώρο σε διαφορετική διεύθυνση από τη δική σας, εάν δεν θέλετε να χρεωθεί το ποσό της αντικαταβολής ο παραλήπτης του δώρου σας, προτιμήστε "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" ή "Paypal". Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε άλλον τρόπο.

Παραγγελίες εξωτερικού
Στην περίπτωση που η αποστολή προορίζεται για εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευκρίνιση των λεπτομερειών.

Συσκευασία δώρου
Εάν τα προϊόντα που επιθυμείτε προορίζονται για δώρο μπορείτε να το δηλώσετε κατά την αγορά σας. Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν σε εσάς περιτυλιγμένα με τη συσκευασία μας, έτοιμα για δώρο. Εάν επιθυμείτε να συνοδεύονται από κάποια ευχή θα τη συμπεριλάβουμε σε καρτούλα μας. Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δηλώστε ενδιαφέρον
Μπορείτε να δηλώστε ενδιαφέρον για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα (τα προϊόντα που αναγράφουν "δηλώστε ενδιαφέρον εδώ"). Κατά την παραλαβή τους θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητά τους. Και βέβαια η δήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική.

Εμπιστοσύνη
Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του Carousel.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είσαστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Post your comment

Carousel.gr