Τρόποι αποστολής & παραλαβής για την Ελλάδα 

Γενικά
Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η αγορά, το προϊόν δεσμεύεται και μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αγορά (από τη δέσμευση του προϊόντος) έως την αποστολή της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας όπως τη σχολική περίοδο, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, / κακές καιρικές συνθήκες, / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρίας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Η αποστολή πραγματοποιείται
- Αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier).
- Σε ειδικές περιπτώσεις κι οπωσδήποτε έπειτα από συνεννόηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλη συμβατική εταιρία μεταφοράς.

Διευκρίνιση
Σε περίπτωση που, εκ παραδρομής, το προϊόν έχει εξαντληθεί από την αποθήκη μας (σπάνια περίπτωση) και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από την εκάστοτε επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία - εισαγωγέα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε άλλα, παραπλήσια προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε την επιλογή είτε να αναμείνετε το αρχικό προϊόν της παραγγελίας σας, είτε να επιλέξετε παραπλήσιο προϊόν όπου θα σας βοηθήσουμε προτείνοντάς σας μία σειρά παραπλήσιων προϊόντων ή ακόμη και να ακυρώσετε τη παραγγελία σας. Στην περίπτωση που έχει γίνει προπληρωμή της παραγγελίας σας και δεν σας ικανοποιεί κάποιο παραπλήσιο προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε την την επιστροφή των χρημάτων σας τα οποία θα σας επιστραφούν άμεσα.

Για τις παραλαβές από το κατάστημα Carousel
Εσείς που έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα της Άρτας (Σκουφά 98, στον κεντρικό πεζόδρομο), πραγματοποιήστε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε και στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας επιλέξτε "παραλαβή από το κατάστημα".
- Οι παραλαβές των προϊόντων από το κατάστημα πραγματοποιούνται σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
- Στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής
- Ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Γι' αυτό παρακαλούμε φροντίστε να πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας υπολογίζοντας το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τη παραλαβή της. Για την περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας νωρίτερα από 3/4 εργάσιμες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Έξοδα αποστολής
α) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 39,00 € τα επιβαρύνεται το Carousel.
β) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 39,00 € είναι 3,00€ και το επιβαρύνεται ο παραλήπτης.

Αντικαταβολή
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,00€

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση που θα επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό", θα πρέπει να κάνετε μεταφορά του ποσού μέσω web banking ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό (οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών βρίσκονται στην ενότητα "Πληρωμές").

Παραγγελίες εξωτερικού
Στην περίπτωση που η αποστολή προορίζεται για εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευκρίνιση των λεπτομερειών.

Συσκευασία δώρου
Εάν τα προϊόντα που επιθυμείτε προορίζονται για δώρο μπορείτε να το δηλώσετε κατά την αγορά σας. Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν σε εσάς περιτυλιγμένα με τη συσκευασία μας, έτοιμα για δώρο. Εάν επιθυμείτε να συνοδεύονται από κάποια ευχή θα τη συμπεριλάβουμε σε καρτούλα μας. Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δηλώστε ενδιαφέρον
Μπορείτε να δηλώστε ενδιαφέρον για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα (τα προϊόντα που αναγράφουν "δηλώστε ενδιαφέρον εδώ").
Δηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν σας ενημερώνουμε για τον χρόνο παραλαβής του μόνο όταν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τη παραλαβή του είναι σχετικά μικρό. Προτεραιότητα για την αποστολή των προϊόντων έχουν όσοι δήλωσαν ενδιαφέρον για το προϊόν. Φυσικά πριν από οποιαδήποτε ενέργεια προηγείται πάντα επικοινωνία με τον πελάτη. Η δήλωση ενδιαφέροντος σε καμία περίπτωση δε δεσμεύει τον πελάτη για οτιδήποτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις κι έπειτα από συνεννόηση ο πελάτης καλείται να καταθέσει μία ενδεικτική προκαταβολή για τη δέσμευση του προϊόντος.

Πληροφορίες προϊόντων
Παρακαλούμε πολύ μην αρκεστείτε μόνο στις εικόνες του προϊόντος που σας ενδιαφέρει αλλά να διαβάζετε τις περιγραφές και γενικότερα τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα. Έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα για το προϊόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Εμπιστοσύνη
Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του Carousel.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είσαστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Post your comment

Carousel.gr