Σχετικά με τις επιστροφές

 Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, στην αρχική τους συσκευασία, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν θα γίνονται δεκτές αλλαγές σε περιπτώσεις: 

- Όταν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.
- Όταν η συσκευασία του έχει αφαιρεθεί.
- Όταν διαπιστωθεί παραποίηση ή φθορά από πρόθεση με σκοπό την επιστροφή του.

Για την κάθε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει πρωτίστως να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 26810-24552, 6974482034 ή μέσω email στο info@carousel.gr.

Σας γνωστοποιούμε πως όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στο Carousel άψογα συσκευασμένα από τους προμηθευτές μας. Κατά την παραλαβή τους γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για πιθανότητες ελαττωμάτων. Συνεπώς προϊόντα που αποστέλλονται προς τους πελάτες μας έχουν ήδη ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί η αρτιότητά τους.

Στις περιπτώσεις αποστολής λανθασμένου κωδικού από το Carousel.gr προς τον πελάτη ή αστοχίας υλικού κατά την κατασκευή κάποιου προϊόντος, οφείλουμε να δεχθούμε επιστροφή τού προϊόντος ή και την αντικατάστασή του. Η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ή τα προϊόντα ή θα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης ολόκληρο το ποσό της αγοράς μαζί με τα σχετικά έξοδα αποστολής εφόσον είχαν υπάρξει.

Κατά την επιστροφή του προϊόντος προς το Carousel.gr αλλά και στην περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος με νέο προϊόν από το Carousel.gr προς τον πελάτη, τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται αποκλειστικά το Carousel.gr. Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων αυτή θα πραγματοποιηθεί εφόσον παραλάβουμε το ή τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφών που έχουν προαναφερθεί.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν δηλαδή ο πελάτης από δική του υπαιτιότητα είναι δυσαρεστημένος από το προϊόν π.χ. κατά την ηλεκτρονική του αγορά δεν πρόσεξε κάποιο χαρακτηριστικό του προϊόντος όπως για παράδειγμα τις διαστάσεις του, υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο προϊόν ή προϊόντα των οποίων το κόστος δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από το κόστος του προϊόντος που επιθυμεί ο πελάτης να επιστρέψει.

Με την προϋπόθεση πάντα ότι το προϊόν που θα επιστραφεί να πληροί τις αρχικές προϋποθέσεις επιστροφής που έχουν προαναφερθεί. Σε αυτή τη περίπτωση όπου από υπαιτιότητα του πελάτη συμφωνηθεί επιστροφή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων: Τα έξοδα μεταφορικών ή και αντικαταβολής που μπορεί να υπήρξαν κατά την αποστολή του προϊόντος δεν υπολογίζονται στο ποσό αντικατάστασης.

Τα νέα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη προς το Carousel επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς του αντικατεστημένου προϊόντος από το Carousel.gr προς τον πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι παραπάνω χρεώσεις σχετίζονται με τη τρέχουσα πολιτική χρεώσεων και αποστολών του Carousel.gr.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που περιγράφονται στη σελίδα "επικοινωνία". Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Post your comment

Carousel.gr