Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι το Carousel;
Το Carousel είναι η αφορμή για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας, να προσθέσουμε περισσότερο φως και χρώμα στον κόσμο που μας περιβάλει. Ένα παραμύθι βγαλμένο από τα παιδικά όνειρα όπου το αδύνατο γίνονται δυνατό. Ο χώρος που απαλύνει τα βλέμματα και τις αισθήσεις από το μουντό, το γκρίζο και την ένταση των ημερών που μας περιβάλλουν. Μία πύλη που οδηγεί στην χώρα της φαντασίας και των παραμυθιών.

Ποια είναι τα προϊόντα που συναντάει κάποιος στο Carousel;
Η βάση των προϊόντων του Carousel είναι το παιχνίδι. Κατασκευασμένο κυρίως από ξύλο, από ύφασμα, από μέταλλο, από σκληρό χαρτόνι, από φυσικά υλικά. Παιχνίδια που διεγείρουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες μικρών και μεγάλων. Αλλά εκτός από παιχνίδια ο επισκέπτης του Carousel μπορεί να ανακαλύψει πλήθος μικρών και μεγάλων, πρωτότυπων αντικειμένων για να δωρίσει στον εαυτό του ή σε αγαπημένα του πρόσωπα. Μικρά και μεγάλα δώρα που αγγίζουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της καρδιάς του.

Το Carousel απευθύνεται και σε εμπόρους;
Όχι. Το Carousel δεν απευθύνεται σε εμπόρους.

Γιατί να επικοινωνήσω με το Carousel;
Επικοινωνώντας μαζί μας και περιγράφοντάς μας ορισμένα χαρακτηριστικά του παραλήπτη ή της περίστασης για την οποία θα θέλατε το δώρο σας (πχ ηλικία, φύλο, βάφτιση, γενέθλια κλπ) θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε ιδέες και μία σειρά από πρωτότυπες επιλογές, τις οποίες πιθανόν να μη φανταζόσασταν. Οι προτάσεις μας, εφόσον ζητηθεί και κριθεί σκόπιμο, θα μπορούσαν να σταλθούν (με εικόνες και σχόλια) στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Πως θα παραλάβω τα προϊόντα μου έπειτα από την ηλεκτρονική μου αγορά;
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με courier. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικός τρόπος αποστολής εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη.
(Λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή των προϊόντων από το Carousel θα βρείτε στη σελίδα: "Για τις αποστολές").

Τι σημαίνουν οι φράσεις "Αγορά" και "Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ" που αναγράφονται κάτω από τα προϊόντα;
Αγορά: Το προϊόν διατίθεται άμεσα. Εφόσων πραγματοποιηθεί παραγγελία δεσμεύεται και μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας προς αποστολή.
Η αγορά μπορεί να ολοκληρωθεί είτε online τοποθετώντας το προϊόν στο καλάθι αγορών κι επιλέγοντας στο τελικό στάδιο το "ολοκλήρωση αγοράς", είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 26810-24552 ή 6974482034.
Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ: Το προϊόν δεν διατίθεται άμεσα.
Δηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν σας ενημερώνουμε για τον χρόνο παραλαβής του όταν το χρονικό διάστημα που μεσολαβή έως τη παραλαβή του είναι σχετικά μικρό. Υπάρχει δυνατότητα για την αναμονή του προϊόντος ώστε κατά την παραλαβή του να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά του. Προτεραιότητα για την αποστολή των προϊόντων έχουν όσοι βρίσκονται στη λίστα αναμονής. Φυσικά πριν από οποιαδήποτε ενέργεια προηγείται πάντα επικοινωνία με τον πελάτη. Η δήλωση ενδιαφέροντος για κάποιο προϊόν σε καμία περίπτωση δε δεσμεύει τον πελάτη για οτιδήποτε. Η επιθυμία εισαγωγής σε λίστα αναμονής σε καμία περίπτωση δε δεσμεύει τον πελάτη για οτιδήποτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις κι έπειτα από συνεννόηση ο πελάτης καλείται να καταθέσει μία ενδεικτική προκαταβολή για τη δέσμευση του προϊόντος.

Μπορώ να στείλω την παραγγελία μου σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;
Η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική διεύθυνση πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη. Σε αυτή τη περίπτωση συμπληρώνετε στη σχετική φόρμα, κατά τη τελική φάση της παραγγελίας, τα στοιχεία της αποστολής και του παραλήπτη.

Υπάρχει δυνατότητα για συσκευασία δώρου;
Υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας δώρου για τα προϊόντα της αγοράς σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να σημειώσετε στο σχετικό πλαίσιο κατά τη διαδικασία της αγοράς τη λέξη "δώρο". Εάν επιθυμείτε μπορείτε στο ίδιο πλαίσιο να γράψετε μήνυμα ή ευχή την οποία θα συμπεριλάβουμε στο δώρο σας. Για τη συσκευασία δώρου ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡYΝΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ!

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας μου;
Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, στην αρχική τους συσκευασία, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Δεν θα γίνονται δεκτές αλλαγές σε περιπτώσεις: Που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί. Που η συσκευασία του έχει αφαιρεθεί. Που διαπιστωθεί παραποίηση ή φθορά από πρόθεση με σκοπό την επιστροφή του.

Για την κάθε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει πρωτίστως να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 6974482034 και 2681024552 ή μέσω email στο info@carousel.gr για να μας γνωστοποιήσει την πρόθεσή του.

Σας γνωστοποιούμε πως όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στο Carousel άψογα συσκευασμένα από τους προμηθευτές μας. Κατά την παραλαβή τους γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για πιθανότητες ελαττωμάτων. Συνεπώς προϊόντα που αποστέλλονται προς τους πελάτες μας έχουν ήδη ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί η αρτιότητά τους.

Στις περιπτώσεις αποστολής λανθασμένου κωδικού από το Carousel.gr προς τον πελάτη ή αστοχίας υλικού κατά την κατασκευή κάποιου προϊόντος, οφείλουμε να δεχθούμε επιστροφή τού προϊόντος ή και την αντικατάστασή του. Η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ή τα προϊόντα ή θα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης ολόκληρο το ποσό της αγοράς μαζί με τα σχετικά έξοδα αποστολής εφόσον είχαν υπάρξει. Κατά την επιστροφή του προϊόντος προς το Carousel αλλά και στην περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος με νέο προϊόν από το Carousel προς τον πελάτη, τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται αποκλειστικά το Carousel. Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων αυτή θα πραγματοποιηθεί εφόσον παραλάβουμε το ή τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφών που έχουν προαναφερθεί.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν δηλαδή ο πελάτης από δική του υπαιτιότητα είναι δυσαρεστημένος από το προϊόν π.χ. κατά την ηλεκτρονική του αγορά δεν πρόσεξε κάποιο χαρακτηριστικό του προϊόντος όπως για παράδειγμα τις διαστάσεις του, υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο προϊόν ή προϊόντα των οποίων το κόστος δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από το κόστος του προϊόντος που επιθυμεί ο πελάτης να επιστρέψει. Με την προϋπόθεση πάντα ότι το προϊόν που θα επιστραφεί να πληροί τις αρχικές προϋποθέσεις επιστροφής που έχουν προαναφερθεί. Σε αυτή τη περίπτωση όπου από υπαιτιότητα του πελάτη συμφωνηθεί επιστροφή ενός ή περισσότερων προϊόντων: Τα έξοδα μεταφορικών ή και αντικαταβολής που μπορεί να υπήρξαν κατά την αποστολή του προϊόντος δεν υπολογίζονται στο ποσό αντικατάστασης. Τα νέα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη προς το Carousel επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς του αντικατεστημένου προϊόντος από το Carousel προς τον πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι παραπάνω χρεώσεις σχετίζονται με τη τρέχουσα πολιτική χρεώσεων και αποστολών του Carousel.gr.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και  διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που περιγράφονται στη σελίδα "επικοινωνία". Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Προσοχή:
Κατά τη πληκτρολόγηση του email σας στο τελικό στάδιο της παραγγελίας θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην υπάρξει κενό μετά ή πριν από το emal σας. Εάν δηλαδή κατά την προσπάθεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, εφόσον όλα τα πεδία είναι συμπληρωμένα σωστά, δεν ολοκληρώνεται η παραγγελία, ελένξτε εάν ακριβώς μετά από το email σας υπάρχει κενό. Σε αυτή τη περίπτωση διαγράψτε το και ολοκληρώστε την παραγγελία.


Στοιχεία επιχείρησης
Επωνυμία: Σταυρούλα Αγλαΐα
Διακριτικός τίτλος: Carousel (παιχνίδι, δώρο, διακόσμηση)
ΑΦΜ: 111820035
ΔΟΥ: Άρτας
Έδρα: Άρτα, Σκουφά 98, τκ 47100
Αρ, Γ.Ε.ΜΗ 021637726000
Post your comment

Carousel.gr