Τρόποι Πληρωμών  

Στο Carousel.gr χρησιμοποιούμε όλους τους δυνατούς τρόπους για τις πληρωμές των παραγγελιών σας. Παρακάτω αναφέρουμε τους τρόπους πληρωμών μαζί με χρήσιμες πληροφορίες για τον καθένα. Παρόλα αυτά εάν συνεχίσετε να έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε.

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΠΟΣΟΎ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Το ποσό της παραγγελίας θα πρέπει να μεταφερθεί μέσω web banking ή να κατατεθεί σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω.
- Προτιμήστε λογαριασμό κατάθεσης της ίδιας τράπεζας με τη δική σας ώστε να αποφευχθούν τα διατραπεζικά έξοδα συναλλαγής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας η οποία δεν υπάρχει στους αναγραφόμενους λογαριασμούς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε
- Στην "Αιτιολογία" πληκτρολογείστε το ονοματεπώνυμο με το οποίο έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία ή τον αριθμό παραγγελίας.
- Η επιβεβαίωση της κατάθεσης πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) Θα ελέγξουμε εντός της ίδιας ημέρας την κατάθεσή σας μέσω web banking. (Σε περίπτωση που η μεταφορά ή η κατάθεση του ποσού προγραμματιστεί για επόμενη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με e-mail ή τηλεφωνικά).
β) Με ηλεκτρονική αποστολή (e-mail) της τραπεζικής εντολής πληρωμής, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@carousel.gr
- Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριών ημερών διαφορετικά το/τα προϊόντα θα αποδεσμευτούν. Σε διαφορετική περίπτωση επικοινωνίστε τηλεφωνικάμαζί μας.

- Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η παραγγελία σας περνάει στο στάδιο της επεξεργασίας.

ΤΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Eurobank:
00260311180101819865
IBAN: GR7902603110000180101819865
Όνομα δικαιούχου: Κουτσάκας Εμμανουήλ

Πειραιώς:
6211010245187
IBAN: GR6501712110006211010245187
Όνομα δικαιούχου: Κουτσάκας Εμμανουήλ

Εθνική:
430/631749-99
IBAN: GR8401104300000043063174999
Όνομα δικαιούχου: Σταυρούλα Αγλαΐα

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (μέσω Courier κατά τη παραλαβή της παραγγελίας)
Στην περίπτωση αυτή το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας παραδίδεται στον υπάλληλο της εταιρίας Courier κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Και τώρα επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο, από τη δωρεάν αντικαταβολή! Για κάθε ποσό αγοράς!

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL
Το Carousel.gr προστατεύοντας τις συναλλαγές και τα δεδομένα που αυτές απαιτούν (όπως αριθμοί και ονόματα πιστωτικών καρτών), συνεργάζεται με την ασφαλέστερη και γνωστότερη ηλεκτρονική τράπεζα-διαμεσολαβητή ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως, Paypal, όσον αφορά τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η συγκεκριμένη επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας δίνει επίσης την δυνατότητα στον χρήστη να μεταφέρει τα χρήματα και από τον προσωπικό του λογαριασμό Paypal (εφόσον αυτός έχει δημιουργηθεί) προσφέροντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες. Το PAYPAL σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Ακολουθήστε τα βήματα της υπηρεσίας του paypal στο οποίο θα οδηγηθείτε αυτόματα.

5. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά καλέστε μας στο 26810-24552 ή στο 6974482034.

6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας στην Άρτα, Σκουφα 98, χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, τα παραστατικά αξίας 1.500 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Post your comment

Carousel.gr