Ref:

bool(false)

Το Carousel

Ένας χώρος που ξυπνά αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων.
Στο Carousel θα βρείτε παιχνίδια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου, ποιοτικά, ασφαλή, παιδαγωγικά και διασκεδαστικά, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο (ξύλινα παιχνίδια), το ύφασμα και το μέταλλο (υφασμάτινα και μεταλλικά παιχνίδια) καθώς και πολλά πρωτότυπα είδη για όλες τις ηλικίες (ιδιαίτερα δώρα για τη γυναίκα, είδη διακόσμησης δωματίου, πρωτότυπα δώρα για κάθε περίσταση, εποχιακά είδη όπως σχολικές τσάντες, Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες και άλλα πολλά πολλά πρωτότυπα προϊόντα).
Μέσα από τα παιχνίδια του Carousel τα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, φαντάζονται μα πάνω απ όλα διασκεδάζουν! Αλλά και οι μεγάλοι διασκεδάζουν! Ξεγλιστρώντας από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας απολαμβάνουν δημιουργικό & ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά τους! Παράλληλα, συνειδητά ή ασυνείδητα, πιάνονται από την αφορμή για να παίξουν με παιχνίδια των ονείρων τους, με τα παιχνίδια που ονειρευόντουσαν όταν και οι ίδιοι ήταν παιδιά!
 

Πάμε αρκετά χρόνια πίσω

τότε που το Carousel γεννήθηκε σαν ιδέα έπειτα από την ανάγκη μας να εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας, να προσθέσουμε περισσότερο φως και χρώμα στον κόσμο που μας περιβάλει. Ένα «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» στην πρόσοψη κάποιου άδειου καταστήματος, ένα τηλεφώνημα στον αριθμό του ενοικιαστηρίου -περισσότερο από περιέργεια σχετικά με το εφικτό και το ανέφικτο- και στη συνέχεια, στα όνειρά μας να βάφουμε τοίχους στα αγαπημένα μας χρώματα να φυτεύουμε λουλούδια σε πέργκολες να τοποθετούμε ράφια σε τοίχους και να τα γεμίζουμε με τα παιχνίδια παιδικών ονείρων ενώ αγαπημένη μουσική να παίζει στα ηχεία και να γεμίζει τα όνειρα με μελωδία!
Τον επόμενο καιρό τα όνειρα άρχισαν να υλοποιούνται με την ιδιαίτερη υποστήριξη του Φίλιππου και της Ελίνας που ξενύχτησαν αμέτρητες βραδιές μαζί μας συζητώντας και αναλύοντας ιδέες, σκέψεις και εκδοχές. Με την ιδιαίτερη υποστήριξη του του Τατά ο οποίος με το γέρικο Seat Ibiza δεκαετίας 80 διέσχισε μαζί μας τη μισή Ελλάδα για επισκέψεις σε προμηθευτές, εκθέσεις, μεταφορά υλικών και προϊόντων. Της Χαράς η οποία με τον δικό της τρόπο βοήθησε στην υλοποίηση του ονείρου. Της Ντίνας που από την πρώτη στιγμή πήρε επάνω της το Carousel της Άρτας κρατώντας το στο επίπεδο που του πρέπει. Και τέλος της μικρούλας -τότε- Μαρίας η οποία δίδαξε σε όλους μας μυστικά που δεν θα τα διαβάζαμε σε κανένα βιβλίο γιατί απλώς δεν υπάρχουν γραμμένα πουθενά. Μυστικά που μόνο ένα παιδί μερικών μηνών τα γνωρίζει και τα μεταδίδει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Ο Δεκέμβρης του 2006 μας βρήκε λοιπόν μέσα στο Carousel γεμάτους ενθουσιασμό. Η πίστη μας στο όνειρο υπερτερούσε όλων των άλλων και η ανταπόκριση των ανθρώπων μας έδινε καθημερινά περισσότερη ενέργεια. Θέσαμε υψηλούς στόχους: υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας να αισθανόμαστε τον ενθουσιασμό και την αγνότητα των πρώτων εκείνων ημερών, να μην αφήσουμε την μαγεία να χαθεί από μέσα μας, να βιώνουμε το όνειρο σε όλο του το μεγαλείο.

Τα χρόνια περνούσαν με το Carousel να πηγαίνει όπου κι εμείς να βλέπει μέσα από τα μάτια μας να χαίρεται και να λυπάται μαζί μας κι εμείς να χαιρόμαστε και να λυπόμαστε μέσα από αυτό να το μαθαίνουμε και να μας μαθαίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

Παράλληλα και από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του φυσικού καταστήματος, από τα τέλη δηλαδή του 2006, όταν ακόμη η παρουσία στο διαδίκτυο φάνταζε για τους περισσότερους κάτι σαν "επιστημονική φαντασία", το Carousel, με τα χιλιάδες προϊόντα του, ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, μέσω της ιστοσελίδας του www.carousel.gr και του blog του http://carousel-gr.blogspot.com/ *. Στα τέλη του 2010 η ιστοσελίδα έδωσε την θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέροντας πολλές δυνατότητες στους επισκέπτες με κύρια δυνατότητα την άμεση ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων του Carousel. (Μέχρι τότε όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνταν τηλεφωνικά και τα προϊόντα ταξίδευαν στους προορισμούς τους με ότι μέσο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί :) 

*Περιηγηθείτε στο blog του Carousel, από την αρχή προς το παρρόν, στην μαγεία  και το πάθος εκείνων των καιρών που έφτασαν μέχρι και το σήμερα!  

Τον Δεκέμβρη του 2008, σε συνέχεια του αρχικού μας ονείρου, προέκυψε το Carousel στην Άρτα κι εμείς πειστήκαμε -ακόμη περισσότερο- πως η ζωή είναι αναπάντεχη και γεμάτη εκπλήξεις αρκεί να είσαι τολμηρός κι ανοιχτός σε αυτές. Την άνοιξη του 2010 το Carousel της Αλεξάνδρειας μεταφέρθηκε κεντρικότερα σε μεγαλύτερο χώρο όπου στεγάστηκε έως και τον Νοέμβριο του 2015.

Τον Απρίλιο του 2014 το Carousel της Άρτας μεταφέρθηκε στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Για κάποια φεγγάρια, κατά στο 2009/2010, το Carousel υπήρξε και στα Γιαννιτσά... 

Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε πλήθος εκδηλώσεων οι οποίες προσέφεραν χαμόγελα σε εκατοντάδες πρόσωπα, μικρών και μεγάλων. Παραστάσεις, εκδηλώσεις δημιουργικότητας, χάπενινγκ κ.α. (κάποια στιγμή θα πρέπει να βουτήξω βαθιά στο αρχείο μου και να φέρω όλο εκείνο το υπέροχο υλικό). 

Και να 'μαστε εδώ, συνεχίζουμε, έπειτα από τα τόσα που έφερε το πέρασμα των καιρών μα πάντα μα πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, στο τέλος, όλα γίνονταν όπως έπρεπε να γίνουν, ανεξήγητα, σαν από θαύμα. Όλα γίνονταν έτσι όπως έπρεπε να γίνουν. Και συνεχίζουν... 
μέχρι να χάσουμε τη πίστη μας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τη δύναμη και για όλα τα άλλα.

Μανώλης Κουτσάκας  Αγλαΐα Σταυρούλα 

Στοιχεία επιχείρησης
Επωνυμία: Σταυρούλα Αγλαΐα
Διακριτικός τίτλος: Carousel (παιχνίδι, δώρο, διακόσμηση)
ΑΦΜ: 111820035
ΔΟΥ: Άρτας
Έδρα: Άρτα, Σκουφά 98, τκ 47100
Αρ, Γ.Ε.ΜΗ 021637726000

Post your comment

Carousel.gr