Αποστολές για Ελλάδα

Γενικά
Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η αγορά, το προϊόν δεσμεύεται και μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αγορά (από τη δέσμευση του προϊόντος) έως την αποστολή της παραγγελίας κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας όπως τη σχολική περίοδο, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, / κακές καιρικές συνθήκες, / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Η αποστολή πραγματοποιείται αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier).
Σε ειδικές περιπτώσεις κι οπωσδήποτε έπειτα από συνεννόηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλη συμβατική εταιρία μεταφοράς.

Έξοδα αποστολής
α) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 39,00 € τα επιβαρύνεται το Carousel.

β) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 39,00 € είναι 2,50€ και το επιβαρύνεται ο παραλήπτης.

Αντικαταβολή
Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν! 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση που θα επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να γίνει μεταφορά του ποσού μέσω web banking ή να μεταβείτε σε ένα κατάστημα τράπεζας και να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό (οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών βρίσκονται στην ενότητα "Πληρωμές"). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτιμήστε λογαριασμό κατάθεσης της ίδιας τράπεζας με τη δική σας ώστε να αποφευχθούν τα διατραπεζικά έξοδα συναλλαγής. Σε διαφορετική περίπτωση τα διατραπεζικά έξοδα που προκύπτουν τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας η οποία δεν υπάρχει στους αναγραφόμενους λογαριασμούς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Για τις παραλαβές από το κατάστημα Carousel
Εσείς που έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα της Άρτας (Σκουφά 98, στον κεντρικό πεζόδρομο), πραγματοποιήστε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε και στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας επιλέξτε "παραλαβή από το κατάστημα".

- Οι παραλαβές των προϊόντων από το κατάστημα πραγματοποιούνται σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

- Στην περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας από το κατάστημα δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής

- Ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Γι' αυτό παρακαλούμε φροντίστε να πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας υπολογίζοντας το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τη παραλαβή της. Για την περίπτωση παραλαβής των προϊόντων σας νωρίτερα από 3/4 εργάσιμες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Αποστολές για Κύπρο

Χρόνος αποστολής/παράδοσης
Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται έως την Κυριακή κάθε βδομάδας στο σύστημά μας, θα παραδίδονται από την επόμενη Δευτέρα στην Κύπρο. Σε ειδικές-σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. μεγάλος φόρτος εργασίας / κακές καιρικές συνθήκες / λάθη και παραλείψεις της μεταφορικής εταιρείας) ο χρόνος αποστολής μπορεί να αλλάξει από τον προαναφερθέντα χρόνο.

Η αποστολή πραγματοποιείται αποκλειστικά με ταχυμεταφορική (courier).

Έξοδα αποστολής
α) Το κόστος αποστολής για αγορές έως 150,00 € είναι 15,00 €
β) Για αγορές από 151,00 € τα έξοδα για την αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.  
γ) Για ογκώδη και υπέρβαρα προϊόντα το κόστος της αποστολής είναι 20,00 € ανεξαρτήτου ποσού αγοράς.

Τρόποι πληρωμής
α) Πληρωμή μέσω κάρτας (πιστωτικής/χρεωστικής)

β) Πληρωμή μέσω Paypal

 

Γενικές πληροφορίες & διευκρινίσεις για Ελλάδα και Κύπρο

Γενικά
Σε περίπτωση που, εκ παραδρομής, το προϊόν έχει εξαντληθεί από την αποθήκη μας (σπάνια περίπτωση) και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από την εκάστοτε επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία - εισαγωγέα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε άλλα, παραπλήσια προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε την επιλογή είτε να αναμείνετε το αρχικό προϊόν της παραγγελίας σας είτε να επιλέξετε άλλο προϊόν από μία σειρά παραπλήσιων προϊόντων που θα σας προτείνουμε ή ακόμη και να ακυρώσετε τη παραγγελία σας. Στην περίπτωση που έχει γίνει προπληρωμή της παραγγελίας σας και δεν σας ικανοποιεί κάποιο παραπλήσιο προϊόν, θα πραγματοποιηθεί άμεση επιστροφή των χρημάτων σας.

Πληροφορίες προϊόντων
Παρακαλούμε πολύ μην αρκεστείτε μόνο στις εικόνες του προϊόντος που σας ενδιαφέρει αλλά να διαβάζετε τις περιγραφές και γενικότερα τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα. Έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα για το προϊόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Συσκευασία δώρου, τσάντα για μεταφορά
Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε ποια από τα προϊόντα προορίζονται για δώρο.Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν σε εσάς περιτυλιγμένα με τη συσκευασία μας, έτοιμα για δώρο. Εάν επιθυμείτε να συνοδεύονται από κάποια ευχή θα τη συμπεριλάβουμε σε καρτούλα μας. Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Email επιβεβαίωσης παραγγελίας
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το σύστημά μας αποστέλλει μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail που έχετε δηλώσει . Το μήνυμα επιβεβαίωσης περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν θα βρείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης στα κύρια μηνύματά σας (στο Gmail), αναζητήστε το στην καρτέλα "ενημερώσεις". Σε σπάνιες περιπτώσεις που συνήθως οφείλονται σε ρυθμίσεις του firewall του  υπολογιστή σας, μπορεί το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας να έχει μεταφερθεί στην καρτέλα "Ανεπιθύμητα μηνύματα". Εάν δεν υπάρχει σε καμία από τις παραπάνω θέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί κανονικά.

Κωδικός αποστολής της παραγγελίας σας (αριθμός voucher)
Την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην Courier, σας αποστέλλουμε στο email σας τον κωδικό voucher και την εταιρία με την οποία έχει αποσταλεί το δέμα σας. Με τον κωδικό voucher έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησής της διαδρομής του δέματός σας.

Για να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας με την Γενική ταχυδρομική κάντε κλικ εδώ  

Για να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα κάντε κλικ εδώ 

Εμπιστοσύνη
Το πλήθος και η ποικιλία των προϊόντων του Carousel.gr είναι μοναδικά. Οι τιμές των προϊόντων μας αλλά και οι τρόποι αποστολής είναι από τις πιο συμφέρουσες του ελληνικού διαδικτύου. Θα θέλαμε να είστε σίγουροι ότι η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Post your comment

Carousel.gr